window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-145443559-1');

Registreren, publiceren en delen!

Registreren, publiceren en delen!
1 0 660 30 augustus 2019

Op Forum kan iedereen zelf blogs, vlogs, artikelen, columns en commentaar op rechtspraak publiceren. En dat is kinderlijk eenvoudig.

Registreren
Maak een gratis account aan en registreer je als lid van Forum. Je ontvangt een bevestigingsmail waarmee je je account kunt activeren en je kunt meteen van start. (De eerste keer kan die mail als spam worden gezien; check dus altijd even je spamfilter). Als lid van Forum kun je je eigen profiel aanmaken en bewerken. Laat in een korte bio weten wie je bent, voeg een foto toe en eventueel een link naar de website van de organisatie waar je aan verbonden bent.

Je kunt de profielen van andere leden zien en volgen zodat je altijd op de hoogte blijft van nieuwe publicaties.

Publiceren
Zodra je account is aangemaakt, kun je direct aan de slag met publiceren. Je publicaties kun je koppelen aan een rechtsgebied, een dossier of, in geval van een commentaar op rechtspraak, aan een uitspraak die op Forum is gepubliceerd. Staat jou rechtsgebied, dossier of uitspraak er nog niet bij, laat het ons weten via de website of  per mail aan redactie@lawforum.nl. Dan voegen we die meteen toe.

Delen
Forum is er om kennis en inzichten met elkaar te delen. Forum is opgezet als social network, waardoor je ander ledenkunt volgen, commentaar kunt geven op elkaars publicaties en die kunt ‘liken’ en delen.

Maar hou al die kennis vooral niet voor jezelf! Gebruik de social media buttons om je publicaties te delen met je contacten op LinkedIn, Facebook, Twitter, WhatsApp of per mail.

Dus: registreer je, publiceer en begin met delen!

Team Forum

Geen reacties
Schrijf als eerste een reactie