window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-145443559-1');

Hoe doen we op Forum? Dit zijn de spelregels

Hoe doen we op Forum? Dit zijn de spelregels
1 0 609 30 augustus 2019

Forum is een onafhankelijk platform waarop leden de vrijheid krijgen om te publiceren waarover ze willen. Die vrijheid houdt pas op waar die van een ander begint. Om ervoor te zorgen dat we dit in goede banen leiden, spreken we een paar eenvoudige uitgangspunten met elkaar af.

Transparant
Laat met je profiel zien wie je bent en wat je doet. Een foto is niet verplicht, maar we willen geen avatars of spookprofielen. Je komt niet naar Forum voor de anonimiteit, maar om jouw kennis en inzichten te delen.

Schrijven over een onderwerp of zaak waar je zelf bij betrokken bent, mag natuurlijk. Het is wel fair om de lezer te laten weten in welke relatie je tot die zaak staat. Als het een dossier is waar jijzelf of een collega bij betrokken is geweest, bijvoorbeeld.

Eerlijk
Wees eerlijk over wie je bent en over de feiten waar je over schrijft. Doe je niet voor als een ander en schrijf geen dingen die feitelijk onjuist zijn. We willen een platform voor juridische actualiteiten, geen fake news.

Respect
Ga respectvol met elkaar om. Kennis en inzichten delen werkt als mensen zich vrij voelen om voor hun inzichten en meningen uit te komen en als anderen de ruimte krijgen om daarop te reageren. Op Forum moeten we het hartgrondig met elkaar oneens kunnen zijn en dat ook kunnen laten weten. Dat werkt alleen als je respectvol met elkaar omgaat.

Geen rotzooi
Forum is een platform voor mensen die willen bijdragen aan het debat. Voor scheldpartijen, vieze plaatjes, racistische opmerkingen en wat dies meer zij, hebben wij geen geduld.

De redactie van Forum behoudt zich daarom het recht voor om dat soort publicaties en desnoods de betrokken members zelf direct en definitief van het Forum. te verwijderen. No second chances.

Vind je dat iemand op Forum tegen onze uitgangspunten ingaat, laat het ons weten via redactie@lawforum.nl.

Team Forum

Geen reacties
Schrijf als eerste een reactie