window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-145443559-1');

Sophie Sassen sluit zich aan bij Domstad Advocaten

Sophie Sassen sluit zich aan bij Domstad Advocaten
1 0 1331 12 september 2019

Sophie Sassen, sinds 14 jaar advocaat strafrecht.

 

 

 

 

 

 

Waar kom je vandaan en wat deed je daar?
Sinds 2004 ben ik werkzaam geweest bij Korvinus van Roy en Zandt Advocaten (voorheen Korvinus Abeln Advocaten) te Amsterdam. Begonnen als student stagiaire en doorgegroeid tot advocaat medewerker. In de afgelopen 14 jaren heb ik mij gespecialiseerd in het straf(proces)recht en een aanzienlijke praktijk opgebouwd, van vermogensdelicten tot complexe georganiseerde criminaliteit en alles daartussen.

Waar ga je naartoe?
Na al die jaren is het nu tijd voor een nieuw avontuur. Per 1 september mag ik deel uitmaken van Domstad Advocaten gevestigd in het centrum van Utrecht. Samen met Rutger van Veen en Marijn Landsman vormen wij Domstad Advocaten, een advocatenkantoor gespecialiseerd in strafzaken en voorzien wij cliënten van juridisch advies en bijstand door het hele land.

Waarom juist deze stap?
Na al die jaren wordt het tijd om zelf aan het roer te staan en de koers uit te zetten. Onder de vleugels vandaan van een gevestigde naam en vertrouwen op wat ik in al die jaren heb opgebouwd en bereikt.

Hoe was je eerste werkdag?
Naast de eerste opstartperikelen en telefoongesprekken met de ICT-helpdesk, de telefooncentrale en de boekhouder overheerste een gevoel van vrijheid en trots. Een eigen kantoorpand, je naam op de gevel en vervolgens gewoon over tot de orde van de dag: een dossier openslaan en aan het werk.

Waar kijk je naar uit?
Om mij volledig te storten in het ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Het pionieren, het zelf ontdekken en uitvinden en het hoe dan ook tot een succes te maken!

Wat ga je missen?
Mijn collega’s waar ik vijftien jaar mee heb samengewerkt, waar ik heel veel van geleerd heb en waar ik altijd op terug kon vallen. Het vertrouwen en de kansen die zij mij gegeven hebben en de tomeloze humor van alledag!

Wat hoop je de komende jaren te bereiken?
Ik hoop dat Domstad Advocaten verder uitgroeit tot een ambitieus en toonaangevend strafrechtkantoor, waarbij betrokkenheid, vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een kantoor dat het onderste uit de kan weet te halen, met alle daarvoor benodigde middelen, zowel binnen als buiten de rechtszaal.

Geen reacties
Schrijf als eerste een reactie