window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-145443559-1');

Op de borrel bij: De Zaak Op Orde

0 0 962 16 oktober 2019

Voor het tweede opeenvolgende jaar werd vorige week het seminar De Zaak op Orde georganiseerd door Julius Scholten en Timo Schrama van Law4Ce. De locatie: In de bossen van Doorn bij de Oranjerie Hydepark. Forum was erbij.

Het seminar bestond dit jaar uit 8 Power Talks van verschillende professionals waaronder Alrik de Haas (OMVR Advocaten), Casper Jones (VEC Notarissen), Edit Molemans (Boontje advocaten) Willem Leppink (Ploum Rotterdam Law Firm) Eva Knipschild (Kennedy Van der Laan), Jaap Stikkelbroeck (Forum), Alice Stabler (TheLeadershipAdvisory) en Menno Weij (VraagHugo). Tijdens de pauze kon je verschillende breakout sessies bijwonen van onder meer Dialogue BV over mediation,  Equirius over executive search en Xpert HR over ‘war on talent’. Wij woonden  de ‘breakout’ sessie bij van Anna Posthumus Meyjes over Legal Design en de mogelijkheden die dat allemaal biedt. We kregen er bijna zelf zin in om te gaan designen.

Gehoord: “Ik kom hier oud collega’s tegen die ik al 15 jaar niet heb gezien!

De laatste spreker van de dag Menno Weij sloot het seminar af met de treffende woorden: “Nu heb ik wel zin in een biertje”.  Een uitnodiging die door de ondertussen dorstig geworden gasten met enthousiasme werd ontvangen. Wijn, bier en bitterballen in combinatie met veel geanimeerde gesprekken over de onderwerpen die gedurende de dag de revue waren gepasseerd, bleken de juiste ingrediënten voor een gezellige en druk bezochte netwerk borrel. De mooie locatie in de bossen van Doorn maakte het plaatje compleet. Het bewijs voor de geslaagde sfeer werd dan ook geleverd door de bediening die de laatste gasten vriendelijk toch dringend verzocht om …

Een tevreden Julius Scholten vatte voor ons de dag als volgt samen: “Het was een geslaagde dag met vooral veel positiviteit; advocaten en notarissen aanwezig die het verschil willen en durven maken en visie op hun vak hebben, vertrouwen in zichzelf hebben en ook niet bang zijn om samen te werken. Zij hebben de toekomst met een stip op de horizon!” En of er volgend jaar weer een De Zaak Op Orde wordt georganiseerd? “Het succes van deze editie geeft het antwoord denk ik al!

Misschien dat we dan weer mogen komen.

Geen reacties
Schrijf als eerste een reactie