window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-145443559-1');

Advocaat A$AP Rocky neergeschoten door oud-rechter

0 0 515 6 september 2019

De Zweedse advocaat Henrik Olsson Lilja, die de Amerikaanse rapper A$AP Rokcy bijstond, is in zijn woonplaats in Stockholm neergeschoten. De Zweedse krant Expressen meldt dat de advocaat in kritieke toestand naar het ziekenhuis werd vervoerd nadat hij in zijn hoofd en borst was geraakt. De vermoedelijke dader zou in een zwarte SUV met hoge snelheid zijn gevlucht.

Volgens diverse media zou het mogelijk om een huurmoordenaar gaan. Nog opvallender: in verschillende berichten wordt gemeld dat een bekende advocate en voormalig rechter zou zijn gearresteerd in verband met de schietpartij.

Henrik Olsson Lilja kwam afgelopen maanden in het (wereld)nieuws vanwege zijn betrokkenheid bij de zaak van de Amerikaanse rapper. Die zag zich – naast zijn Zweedse raadsman – ook vertegenwoordigd door de Amerikaanse President Trump als pleitbezorger voor zijn zaak (via Twitter uiteraard).

Geen reacties
Schrijf als eerste een reactie