window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-145443559-1');

Ontvang nieuwe zaken voor uw advocatenkantoor via Advocatenkantoren.nl

Ontvang nieuwe zaken voor uw advocatenkantoor via Advocatenkantoren.nl

Toe aan meer potentiële cliënten?

Advocatenkantoren.nl is een snel groeiend juridisch platform waar maandelijks duizenden particulieren en zakelijke rechtzoekenden op zoek gaan naar een geschikte advocaat. Advocatenkantoren.nl is sinds 2018 online actief als marketingkanaal voor advocatenkantoren. Anno 2021 raadplegen de meeste rechtzoekenden Google om een geschikte advocaat te vinden. Door een sterke online vindbaarheid op een groot aantal rechtsgebieden en steden komt u via Advocatenkantoren.nl in contact met potentiële nieuwe clienten. 

Sinds 5 juli 2021 heeft Advocatenkantoren.nl een nieuwe service voor advocaten en kantoren die online een beter resultaat willen behalen. Een goed vindbare website in combinatie met een wervende marketingcampagne en een profielvertoning op Advocatenkantoren.nl zal resulteren in een aanmerkelijke stijging in het aantal potentiële nieuwe cliënten. Kan uw kantoor een online boost gebruiken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie en mogelijkheden.

 

Als specialist profileren op Advocatenkantoren.nl

Middels een uitgebreid profiel kunt u zich als advocaat profileren op de rechtsgebieden en regio’s waar binnen u actief bent. Rechtzoekenden kunnen uw profiel bekijken en direct een aanvraag indienen via een contactformulier. Uit de praktijk blijkt dat een goede match met een rechtzoekenden moeilijk tot stand komt en vaak leidt tot verloren tijd. Vaak alleen al aan de intake met de cliënt. De beoordeling van de aanvraag en telefonische intake doet Advocatenkantoren.nl namelijk zelf zodat de toegestuurde aanvragen naar de advocaat van hoge kwaliteit zijn.

Hier tegenover staat een kleine vergoeding voor het aanleveren van een zaak, mits deze leidt tot een betaalde opdracht. Hierdoor is het een risicoloze manier van samenwerking voor uw kantoor. Momenteel is Advocatenkantoren.nl nog op zoek naar nieuwe kantoren in Maastricht, Venlo, Emmen, Zwolle, Den Haag, Enschede, Groningen, Leeuwarden en Leiden en Amsterdam.

 

Versterk uw online positie als advocaat of kantoor

Is uw website verouderd of start u een nieuw kantoor? Advocatenkantoren.nl zorgt ervoor dat uw kantoor een moderne, zakelijke website krijgt die aantrekkelijk oogt en voorzien is van alles wat uw kantoor nodig heeft. Een website is meer dan een online visitekaartje van een advocatenkantoor. Een goede website zorgt voor nieuwe cliënten en houdt rekening met uw doelgroep en heeft de gewenste uitstraling. Websites gemaakt door Advocatenkantoren zijn voorzien van alle gemakken die een kantoor kan wensen.

Online marketing wordt steeds belangrijker voor advocaten en advocatenkantoren om nieuwe cliënten te werven door middel van het inzetten van diverse online kanalen. Potentiële cliënten zoeken steeds vaker juridische hulp en informatie over juridische problemen via het internet en dan voornamelijk via zoekmachines zoals Google. Advocaten en advocatenkantoren kunnen hierop inspelen door gebruik te maken van online marketing voor de website van hun eigen kantoor. Veel kantoren halen nog niet het uiterste uit hun eigen website. Advocatenkantoren.nl heeft een online marketing dienst ontwikkeld om te online vindbaarheid van advocatenkantoren te vergroten. Door de juridische kennis en ervaring van Advocatenkantoren.nl zijn wij dé online marketing partner van de juridische sector.

Interesse in deelname aan Advocatenkantoren.nl of meer weten over het verbeteren van uw online positie? Neem contact op met Advocatenkantoren.nl.

https://advocatenkantoren.nl

Geen reacties
Schrijf als eerste een reactie